НОВИНИ
ДА БЪДАТ СВЕТЛИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ!
15.04.2017
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, 
 
Възкресение Христово е светъл празник, който носи посланието за силата на живота и вярата, за победата на доброто над злото. На Великден отново съпреживяваме християнския урок по благородство, достойнство и човеколюбие. Изричаме своята съкровена молитва за здраве и спасение, търсим Божието благословение за себе си и за близките си. Обещаваме си да бъдем по-добри, мъдри и състрадателни към чуждата болка.

Нека си пожелаем Възкресение Христово да ни прероди и направи по-щастливи. Духовно пречистени, чрез добри помисли и светли дела да укрепим вярата си, да сме сплотени и единни.

УВАЖАЕМИ ГОСТИ,

Добре дошли във възрожденска Елена, родният град на Иларион Макариполски, будителят, който извоюва духовната свобода на България. Неговият родолюбив смел акт от 3 април 1860 година остава като Българският Великден в нашата национална традиция и историческа памет. Радвам се, че избрахте да празнувате заедно с нас и отново да си спомним за християнските ценности, които са ни съхранили като народ и в най-трудните времена.

В навечерието на Великден отправям своите сърдечни пожелания към жителите на община Елена и нейните гости празничните дни да бъдат изпълнени с радост, топлина и надежда, много здраве и благоденствие за техните семейства.

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! СВЕТЛИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ПРАЗНИЦИ!

инж. Дилян МЛЪЗЕВ
Кмет на община Елена