НОВИНИ
ЛАТИНКА ПЕТРОВА И РОБИН КАФАЛИЕВ НА ЕЛЕНСКА СЦЕНА В КОМЕДИЯТА „ЛЮБОВТА – ТОВА СЪМ АЗ“
11.04.2018
 
За почитателите на театъра от град Елена Театрално-музикалният център в Разград ще представи премиерния си спектакъл „ЛЮБОВТА – ТОВА СЪМ АЗ“ от Себастиан Тиери.
 
Спектакълът с режисьор Андрей Калудов ще бъде на 18 април (сряда) от 18.30 ч. в салона на Народно читалище "НАПРЕДЪК" гр. ЕЛЕНА.
 
В комедията  са привлечени театралните звезди Робин Кафалиев и Латинка Петрова. Участват още актьорите Цветана Благоева, Иван Иванов и Таня Кожухарова, известна от участието си в телевизионното шоу „Аламинут“, която вече е част от трупата на Драматичен театър „Антон Страшимиров“ в Разград.
 
Спектакълът ще завърти зрителите във водовъртежа на любовта и ще се опита да даде отговор на въпроса могат ли двама души да продължат да се обичат след изтощителен дългогодишен брак. Ловък майстор на сценичната интрига, с блестящо чувство за хумор, Себастиан Тиери не ни оставя и секунда без усмивка.
 
„Искаме да създадем жанрово разнообразие в нашия репертоар, затова освен на сериозни заглавия, залагаме и на комедийни спектакли като този, защото публиката има нужда и от забавление в театралната зала. Въпреки, че Тиери е смятан за булеварден драматург, неговият стил е висок и в творбите му няма пошлост, каквато в последно време се появява в комедиите“, коментира Тодор Мадолев, директор на Театрално-музикалния център в Разград.
 
Билети за спектакъла се продават на касата на читалището в Елена на цени 7 и 8 лева, за групи с отстъпка. За информация и заявки: 0878 649 628, Сибел Мехмедова